Skip Navigation
 

Swarovski

In principe kunnen wij alle porseleinen artikelen, opgenomen in ons bestand, met SWAROVSKI stenen decoreren. Hieronder laten wij ueen aantal voorbeelden zien om een indruk te krijgen hoe u zich exclusief kunt onderscheiden.

SWAROVSKI biedt naast de verschillende groottes van de stenen ook nog eens een kleurenpallet van ca. 65 verschillende kleuren aan. De stenen worden middels een speciaal procede op het porselein aangebracht. Dit procede is vaatwasmachine bestand. Toch adviseren wij de gedecoreerde artikelen met de hand af te wassen omdat bij gebruik van te agressieve afwasmiddelen, de stenen op den duur hun glans kunnen verliezen.

Uit onderstaande voorbeelden zult u begrijpen dat het decoreren van porselein, op deze wijze, zeer specialistisch is en het betreft exclusief maatwerk.

Om u een juiste prijs te kunnen offreren, voor porselein op deze wijze gedecoreerd, ontvangen wij graag vooraf een opzet van het logo. Tevens is van belang of op het artikel alleen de stenen moeten worden aangebracht of dat de stenen verwerkt worden in een aan te brengen bedrukking. Voor de prijsvorming is naast de keuze van het artikel en de benodigde aantallen vooral van belang het aantal te verwerken stenen.
 

Konisch blauw

Konisch wit decor

Konisch zwart